Açıklamalar peş peşe geliyor! Aşı olana indirim ve ödül verilebilir..

Açıklamalar peş peşe geliyor! Aşı olana indirim ve ödül verilebilir..

REKLAM

X

Açıklamalar peş peşe geliyor! Aşı olana büyük indirim İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, iş dünyasına “aşını ol, indirimi al” program çağrsında bulunarak, “Her firmayı ‘aşı ödüllendirme sistemine iştirak etmeye çağrı ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, iş dünyasına “aşını ol, indirimi al” program çağrısında bulunarak, “Büyük şirketleri, perakende satış yapan takımları, finans kurumlarını, halka dönük hizmet veren hava yolu, otel gibi işletmeleri ve katılmak isteyen her firmayı ‘aşı ödüllendirme sistemine iştirak etmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

AŞI OLANA BÜYÜK İNDİRİM Kovid-19 vaka sayıları yine yükselişe geçerken ve 22 milyondan fazla kişi henüz aşı olmamışken, aşı olanları avantajlı takım yapmanın çok olumlu katkıları olacağını bildiren Avdagiç, şunları kaydetti:“Tıpkı mevsimsel uyguladığımız indirim sezonu gibi, aşı sezonu indirimleri yapabiliriz.

Yeni aşı yaptırmış olanlara daha yüksek indirim uygulanabilir. Daha evvel aşı olmuş kişilere de ödül verilebilir.

FİRMALARA AŞI KAMPANYALARI YAPMALARINI ÖNERİYORUZ A’şılamadan kaçınmanın önlenmesinde teşvik düzeneğinin faydalı olacağını açıklayan Avdagiç, “İTO’ya üye 640 bin firma bulunuyor.

Yüzbinlerce çalışanı ve milyonlarca müşterisi tespit edilen bu firmalarımızın bir çoğunun, indirimler gibi etkili yöntemler de dahil olmak üzere a’şı kampanyaları yapmalarını öneriyoruz.

Aşılama ile toplum sağlığının ve çalışma hayatımızın sağlam tutulması için iş dünyası olarak da bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu noktada iş dünyamızın a’şı teşvikleri için proje geliştirmesi çok faydalı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!